5 kütyü zöld csajoknak a retikülből

Sokan úgy hiszik, hogy a különféle elektrotechnikai kütyük kizárólag a férfiszívet dobogtatják meg, pedig az eszközök felvásárlóinak negyven százaléka nő, a piacon számtalan, a női kistáskába illő eszköz létezik.

A PEG-et (Personal Energy Generator) kimondottan a retikülre szabták, a kütyü segítségével nincs szükség töltőre, hálózati elektromosságra, az eszköz a mozgás által keletkező energiát alakítja át elektromos energiává.

Bár nem kütyü, csak kiegészítő, de a könyvbe bújtatott iPad tartó is jól megfér a kistáskában. A BOOK előnye, hogy a zsebtolvajokat is megtéveszti, kicsi a valószínűsége annak, hogy egy könyvre fájna a foguk. A kiegészítő száz százalékban zöld, lenből készült.

Nemcsak a kézitáskába illő eszközök, de maga a kézitáska is lehet zöld. A Noon szolártáska az egyik legdivatosabb, ami nemcsak az napenergiát gyűjti be, amivel aztán az elektromos eszközöket lehet tölteni, de kémiai anyagoktól mentes bőrből készült.

Egy további hasznos és nagyon zöld eszköz a a lebomló pendrive. Az ATP EarthDrive a világ első olyan adathordozója, ami lebomló anyagokból készült.

A Citizen Corso karórája teljesen zöld, a fény energiája működteti, soha sem kell benne elemet cserélni, a szép kiviteli munkának köszönhetően pedig a nemesacél szerkezet olyan, akár egy ékszer.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek