Kevesen tudták, hogy rákos volt a Szex és New York szereplője

GettyImages-1330397989

Chris Noth arról vallott, hogy néhai színésztársa, Willie Garson titkolta színésztársai elől, hogy rákkal küzd – talán egy kicsit túl jól is.

„Nem, legtöbbünk nem tudta” – mondta a 67 éves színész hétfőn a The Guardiannek. „Utoljára a forgatáson láttam, és utólag ostorozom magam, mert nem igazán volt alkalmam beszélni vele” – osztotta meg a színész, akit leginkább arról ismertnek, hogy ő alakította Mr. Biget a Szex és New York című sorozatban.

„Nagyon mulatságos és vicces volt. Nem lehet mást mondani, mint, hogy szívszorító az eset” – tette hozzá Chris Noth,

Willie Garson 57 évesen halt meg szeptemberben, miután hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták. Akkoriban éppen a legutóbbi Szex és New York spin-offot, az And Just Like That...-et forgatta Nothtal, valamint Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal és Kristin Davis-szel. 

„Szomorú ez mindenkinek, és a film miatt is, mert azt hiszem, nagyot üt majd a sztorija” – árulta el a színész. 

Azon kevesek egyike, aki tudott Garson diagnózisáról, az 56 éves Sarah Jessica Parker volt, aki „elviselhetetlennek” nevezte régi barátja és színésztársa elvesztését.

„Willie. Minden hiányozni fog belőled. És folyamatosan visszapörgetem a fejemben az utolsó közös pillanatainkat. Újraolvasok minden üzenetet, amit küldtél az utolsó napjaidon, és megírom az utolsó hívásainkat” – írta hosszasan tisztelegve Garson előtt az Instagramon, miután a színész elhunyt.

Willie Garsont 20 éves fia, Nathen is gyászolta, őt a színész még 2009-ben egyedülálló szülőként fogadta örökbe – írja a PageSix.

Oszd meg másokkal is!
Mustra