Egy leszbikus-ikonnal kevesebb a szinglipiacon

GettyImages-1340154411

Úgy tűnik, mostanában csak úgy izzik a levegő Kristen Stewart körül.

Eljegyezte  Kristen Stewart-ot a barátnője, Dylan Meyer – adta hírül az amerikai Elle a The Howard Stern Show-ban elhangzottak alapján. 

A pár még 2019-ben kezdett randizgatni, és megismerkedésük után két héttel  után már szerelmet is vallott a színésznő az íróként dolgozó Dylan Meyernek.

Már késő volt, és mi valami lepukkant bárban ültünk,  a barátai is ott voltak, akik aztán kimentek, mire én:

Haver, mocskosul szerelmes vagyok beléd. Ennyi. Nem volt nagy ügy, és teljesen nyilvánvaló volt. Ahogy most is az

– idézte a lap Kristen Stewartot, aki egyébként a hamarosan a mozikba kerülő Diana-film, a Spencer főszerepében látható.

A színésznő egyébként arról is beszélt, hogy mennyire összeillenek Meyerrel. Mindketten Los Angelesben nőttek fel, és imádják a várost. Mindketten trollnak éreztük magunkat gyerekként. Annyira hasonlítunk, de mégis különbözőek vagyunk. Ő író, egy brilliáns író.

Az esküvőről azt mondta, igyekszik észszerűen gondolkodni ebben az ügyben, de azt hiszi, hogy a jó dolgok gyorsan megtörténnek, és terve is van már, amiről viszont nem vallott, nehogy a szerelme tudomást szerezzen a részletekről.

Dylan Meyer még nem jelentette be az eljegyzést az Instagramján, de mindössze hat napja posztolt szerelméről. Rettenetesen büszke vagyok erre a keményen dolgozó hercegnőre – írta akkor.

Úgy tűnik, Kristen Stewart körül kissé forr mostanában a levegő, ugyanis Magyarországon november 11-én kerül a mozikba a Spencer című film, amelyben Diana hercegnőt alakítja

Oszd meg másokkal is!
Mustra