Így villamosozik a legszexibb magyar pasi

Azt is elárulja, milyen érzés szexinek lenni, kinek jó ez, és hogyan fog most megváltozni az élete. Trollkodós interjú.

Nem Nagy Ervin, nem Szabó Győző és nem is Ember Márk Magyarország legszexibb pasija, az RTL Klub Story Extra című műsorának szavazói ugyanis Dombóvári Istvánt tüntették ki a díjjal. Dombi nem csak úgy öncélúan szexi, és egy villáminterjúban azt is elmondta, szerinte mi a szexi és hogyan fog ezek után villamosra szállni.

Azt írtad ki a Facebook-faladra, amikor megköszönted a díjat, hogy lehet, hogy trollkodás, hogy te nyertél. Szerinted az? 

Szerintem az, de ez semmit sem változtat a végeredményen, és azon sem, hogy ennek nagyon örülök.

06-dombovari istvan-171205-A40A1107
Szécsi István / Dívány

Legutóbb a Pisti vagyok, ments ki innen című könyved kapcsán beszélgettünk, akkor azt mondtad, hogy az összes Pistit rehabilitálni szeretnéd ezzel a könyvvel. És most itt ez a szexi díj, akkor a rehabilitálás kimaxolva?

Nemcsak sikerült a tervet teljesíteni, hanem túl is teljesítettük. Nemcsak rehabilitáltuk a Pistiket, de a hierarchia csúcsára emeltük őket.

Milyen érzés szexinek lenni? 

Én ezzel eddig is tisztában voltam, de annyi a különbség, hogy most már van róla papírom is.

Szerinted ki a szexi?

Az a szexi, akinek a belső egyénisége és kisugárzása tökéletes harmóniában van a személyisége által árasztott magnetizmussal.

Hogy fogsz most így felszállni a villamosra? Ha mindenki stírölni fog, zavarban leszel?

Jelentős változást nem érzek, eddig is néztek, most is fognak. De viccet félretéve, mindenkinek köszönöm, aki a kampány során támogatott és részt vett a trollkodásban. Büszkén, szexin szállok a villamosra ezentúl.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek