Menjen olcsón mozizni!

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Cinema City FilmÜnnepet a hálózat budapesti és vidéki mozijaiban, melynek az egyik lényege, hogy nagyon olcsón, 750 és 950 forintért vásárolhatnak jegyet több mint 40 különféle filmre a nézők október október 6-9 között. Ráadásul a műsoron szerepel három premier előtti vetítés, és négy premierfilm is

 A Wellhello #sohavégetnemérős című filmjének exkluzív epizódjait, valamint Szabó Simon fesztivál-díjas Ebéd előtt című rövidfilmjét is jóval a hivatalos bemutató előtt láthatják az érdeklődők az alkotók jelenlétével szervezett közönségtalálkozó keretében.

shutterstock 337142300

A három premier előtti film az  Aladin legújabb kalandjai,a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik, valamint a Lángelmék – ezek mindegyikére válthatóak akciós jegyek. Családi program lehet a Kubo és a varázshúrok című animációs film, vagy Pizsamaparticímű svéd gyerekfilm. A thriller kedvelőinek szól a nagy sikerű könyvből készült a felnőtt humort szeretők pedig a Virsliparti című filmen szórakozhatnak majd.

A Wellhello, azaz Fluor Tomi és Diaz, #sohavégetnemérős című epizódfilmjénekexkluzív részleteitközönségtalálkozó keretében először nézhetik meg a hivatalos bemutató előtt a rajongók. Szabó Simon Ebéd előtt című rövidfilmje, mely már több nemzetközi díjat is besöpört, szintén közönségtalálkozó keretében lesz Magyarországon először megtekinthető.

Ha ez nem lenne elég, lesz filmklub Réz Andrással, emellett a FilmÜnnep TV keretében több mint 50 beszélgetést és ugyanennyi filmelőzetest nézhetnek meg online és mobilról a mozirajongók. Három nagy filmes univerzum is a témák között szerepel a FilmÜnnep TV-ben, így a következő Star Wars folytatás, a Zsivány Egyes, a Harry Potter sorozat előzményfilmje, aLegendás állatok és megfigyelésük, valamint a Dr. Strange kapcsán látható majd beszélgetés A Star Wars és Marvel univerzumokról, valamint J. K. Rowling karaktervilágáról. A filmes szakemberek és színészek mellett számos híresség is mesél majd mozis élményeiről.

A Cinema City FilmÜnnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban, a www.cinemacity.hu oldalon vagy Simple applikáción keresztül lehetséges. Jegyfoglalásra nincs lehetőség.

Oszd meg másokkal is!
Mustra