Haás Vander Zsófia: "Apám nem dolgozott betegen"

Pár napja, hogy 52 éves korában elhunyt Haás Vander Péter, lánya pedig nemrég Facebook-oldalán reagált a mai napon több lapban is megjelent híresztelésekre, miszerint édesapja betegen is dolgozott volna. „Kedves Barátaink! A mai napon közölt cikkeket ezúton cáfolnám. Édesapa nem küzdött gyilkos betegséggel, nem dolgozott úgy, hogy fájdalmai lennének. 4 hónapja rosszullét miatt szállították kórházba, azóta kezelték" - írta Haás Vander Zsófia, aki emellett az újságok édesapja középső nevére vonatkozó teóriáját is cáfolja. "A Vander nevet nem azért vette fel, mert így hódolna Hollandiának. Családunk holland származású, őseink is ezt az nevet viselték, de az idő folyamán elhagyták. Édesapa a Színművészeti Főiskolán töltött évei alatt vette vissza" - magyarázta.

DKOKO20091006009
Fotó: Kollányi Péter / MTI
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.