Facebookon búcsúzott Páll Mónika színészhallgató

Zanza!

Páll Mónika, a Kaposvári Egyetem színészszakos hallgatója sokáig küzdött a betegségével. 2010-ben egy sikeres műtét után visszatért, tanárai és osztálytársai pedig jótékonysági előadásokkal is segítették a kezelését, de betegsége kiújult. A 28 éves színésznő a Facebookon köszönt el a szeretteitől és ismerőseitől vasárnap – adta hírül a Színház.hu.

Páll Mónika utolsó üzenetében arról írt, hogy az élet csodálatos.

"Kedves Barátok, Ismerősök!

A tegnapi nap folyamán küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Földi életemet befejeztem, de élek s létezem tovább abban a szeretetben, amit Isten nyújt és ad, abban a felemelő elfogadásban, amivel a létezés megsegít.

Fontosak vagytok nekem! Egytől, egyig! Mindegyikőtök! Szeretlek Titeket, és Veletek leszek, ha rám gondoltok, én üzenek.

Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek.

A leveleiteket köszönöm, eljutottak hozzám, megsegítették távozásom, kérlek Titeket, temetésemre is hozzatok belőlük, ha gondoljátok, hogy a lelkemnek még könnyebb legyen, tudjam, tényleg nem volt hiába.

Elbúcsúzom.

Temetésemről hamarosan értesítelek Benneteket, várlak Titeket soha nem múló szeretettel!

Mónika"

– írta a Facebook oldalán

2

A Librarius arról ír, hogy 28 éves lány sokáig tünetmentes maradt, februárban az Ahogy tetszikben a Nemzeti Színházban is szerepet kapott, majd betegsége kiújult. Egykori tanárai, osztálytársai, és jelenlegi kaposvári és budapesti színészhallgatók, a Csiky és a Nemzeti művészei gálaesten gyűjtöttek a lánynak. Pályatársai, osztálytársai is búcsúznak tőle a közösségi oldalon.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Blogmustra