Rendelje házhoz az autósmozit!

A szerencsések (és kellőképp gyorsak) igazán különleges módon nézhetik meg a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmet premier előtt. A készítők egy kisbuszt alakítottak át moziteremmé, ami címre rendelhető, és a ház előtt leparkolva várja a maximum hat fős baráti társaságot egy közös mozizásra. 

A film készítői úgy gondolták, hogy a Cinefesten díjazott és Karlovy Vary-ban is nagy sikerrel vetített film leginkább annak a generációnak szól, akik nem feltétlen járnak már el moziba, legalábbis a filmnézési szokásaik megváltoztak. Éppen ezért nem a fiatalokat próbálják elcsalogatni a moziba, hanem a mozi megy hozzájuk Magyarország első mobilmozijával. AValyo (Város és Folyó Egyesület) egyedi buszát mozivá alakították, amit napi két alkalommal lehet házhoz rendelni egy exkluzív vetítésre.

PA249014
Laci Falvay

A maximum 6 fős csoportoknak ez az élmény tízezer forintba kerül, amiben már a pattogatott kukorica is benne van, így olcsóbban jön ki az egész, mintha valamelyik plázamoziba mennének. Ráadásul ebben a hidegben nagyon ki sem kell otthonról mozdulni, és hát mennyivel menőbb is ez, mint egy sima mozi vagy egy baráti sörözés. Igazából ennél menőbb otthon ülős programot nem is tudunk mondani, még akkor sem, ha a parkolóig azért el kell menni.  

PA249019
Laci Falvay

A megrendelés is igazán egyszerű, ugyanis csak időpontot kell foglalni, a mozis kisbusz megkeresi a címhez legközelebb eső parkolóhelyet, majd telefonon jelzi a vetítés pontos helyét. Első körben az időpontok természetesen nagyon gyorsan el is fogytak, de még fel lehet iratkozni esetleges későbbi vetítések reményében.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek