Iggy Pop horrorfilmmel, Bill Murray musicallel készül az ünnepekre

November nyolcadikáig lehet támogatni a horror egyik élő legendája, a 74 éves rendező, Dario Argento és Iggy Pop közös karácsonyi projektjét, melyhez az indiegogo.com nevű közösségi finanszírozó oldalon járulhatnak hozzá a rajongók. A jelenlegi állás szerint a kitűzött 250 ezer dollárból a furcsa páros már 44.239 dollárt összeszedett arra, hogy megfilmesítik E.T.A. Hoffmann 1816-os klasszikusát, a The Sandmant (A homokember) - írja a finanszírozásra szoruló tervekről a dangerousminds.net.

20141015125018-BIGGER BANNER
www.indiegogo.com

„Unom már a karácsonyi jóságokat bemutató filmeket. Elegem van a hópelyhekből, a szépségből és a szánkót húzó rénszarvasokból. Inkább egy olyan karácsonyi filmet csinálnék, amiben van erőszak, erő és horror. És meg is fogom csinálni. Jön a karácsony és ezáltal a Sandman!” – mesél lelkesen a 74 éves olasz filmrendező a tervekről. Argento egyébként komolyan gondolhatja a karácsonyi ijesztgetést, tekintve,hogy a történet szerint a mű főhőse, a Homokember karácsony este homokot szór a rossz gyerekek szemébe, majd ellopja kiugró szemgolyóikat,hogy azzal tartsa életben a Holdon élő gyermekeit.

„Boldoggá tenne, ha eljátszhatnám Sandman szerepét. Egy álmom válna valóra” – rajong az ötletért a tervek szerint a sorozatgyilkost alakító Iggy Pop, akinek főszereplésével még egy meggyőző teaser videó is készült az egyenlőre még csak ötletszinten létező filmhez.

Nem a legendás punk az egyetlen, aki karácsonyi szórakoztatásban utazna, hasonló viccen töri a fejét Bill Murray is, aki az egyik legsikeresebb kortárs női filmrendezővel, Sofia Coppolával készül egy zenés karácsonyi tévéfilmet forgatni. A Variety Magazin értesülései szerint a 64 éves komikus klasszikus és jól ismert ünnepi dalokat énekel majd a karácsonyi különkiadásban. A színész és a rendező a 2003-as Elveszett jelentésben már dolgoztak együtt, de ez nem jelenti, hogy bármit is meg lehetne jósolni a most készülő koprodukcióról. Bár a musicalből sajnos még nem szivárgott ki semmilyen előzetes, de szerencsére Bill Murray az október 30-án mozikba kerülő St.Vincent című filmben is dalra fakad majd. A kisfilmben megnézheti, hogy a színész miként teszi magáévá Bob Dylan Shelter From the Storm című slágerét.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra