Minden napra új lufit hajtogat az amerikai grafikus

Egy ohiói grafikus, Meghan Coleman szokatlan elfoglaltságot talált magának, hogy levezesse a kreatív energiáit: egy éven keresztül minden nap hajtogat valamit lufikból. Coleman tizenkét évesen tanulta meg könyvből a lufihajtogatás művészetét, de sokáig nem foglalkozott vele, mígnem egyszer, tizenhat évvel később szívességből csinált egy lufibabát.

Azóta minden nap hajtogat egyet, amikor ránéztünk az oldalára, már a 105-nél tartott. "Sok munka van még előttem, de ahogy telnek a napok, csak egyre jobban és jobban megy. Az első napon egy baglyot csináltam, de most már magabiztosabb vagyok, és mindenféle újdonságot is kipróbálok" - mondta a Yahoo Shine-nak.

A különböző lufiteremtményeknek csinált egy tumblr oldalt, ahol kérni is lehet tőle. A két leggyakoribb kérés állítólag (de nem biztos, hogy meg is csinálja őket) a One Direction fiúcsapat - aminek egyik tagjával jár épp Palvin Barbara -, valamint az éppen visszavonulását fontolgató Justin Bieber. Coleman egyébként hajtogatott már szuperhősöket, különböző állatokat, a Disney-rajzfilmek hősnőit és egyéb rajzfilmfigurákat, de sokat foglalkozott a karácsonnyal, a hálaadással és a halloweennel is. Általában egy órát vesz igénybe, hogy elkészítsen egy lufibabát, amiknek igyekszik karaktert is adni, majd megpróbálja őket vicces hátterekkel még inkább helyzetbe hozni. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.