Szombaton újra Öbölúszás, de addig is nyerj velünk! (x)

Szombaton ismét megtartják az Öbölúszást Balatonfüred és Tihany között. Most egyetlen kérdéssel a nevezésedet vagy akár egy kétszemélyes borvacsorát is nyerhetsz.

Idén nyáron is megrendezik a balatoni sportesemények egyik meghatározó próbatételét, az Öbölúszást. A jelentkezőknek a távot 2011. augusztus 13-án, szombaton Balatonfüred és Tihany között kell leúszniuk.

A rendezvény lebonyolítását ezúttal egy fiatalos-lendületes csapat a Balatoni Vízi Sport és Közhasznú Egyesület vette irányítása alá, akik elsődleges célja a biztonságos és teljes körű szolgáltatást nyújtó lebonyolítás, valamint a résztvevők maximális elégedettsége. Az úszás előtt ingyenes orvosi vizsgálaton vehetnek részt a sportolni vágyók, illetve a közös bemelegítés során a fiatal és az idősebb korosztály együtt készülhet fel a mindenki számára kihívást jelentő, ugyanakkor biztonságosan teljesíthető távra.

Az öbölúszás 20 éves tradíció

1992-ben rendezték meg először a Balatonfüred-Tihany közti szakaszon. Az esemény évről évre egyre népszerűbb, idén mintegy 5-6 ezer résztvevőt várnak az Öbölúszásra. A szélvédettebb öbölben teljesítendő távhossz közepes edzettséggel is teljesíthető.

A résztvevőket profi aerobic csapatok zenés bemelegítéssel készítik fel az úszásra. A táv során kb. 50-100 méterenként orvosi jelenléttel álló hajók és motorcsónakok biztosítják az útvonalat, állandó víz és szőlőcukor készlettel a fedélzeteiken.


Az Öbölúszásra csapatok és egyéni úszók jelentkezését is várják a szervezők. A rajt és a cél helyszínén színes programokkal várják a résztvevőket és kísérőiket. Az aktuális híreket és az időjárásnak köszönhető esetleges időpont változtatást érdemes a honlapon és a facebookon követni.

Csatlakozzatok ti is ehhez a felejthetetlen sportteljesítményhez!

Tipp: Érdemes előzetesen regisztrálni a honlapon, így a nevezés folyamata gyorsabb lesz a helyszínen. További információ és regisztráció a www.oboluszas.hu oldalon.

Játssz velünk!

Egy kérdésünk és két nyereményünk van. A válaszhoz segítséget a www.oboluszas.hu oldalon találtok. A helyes választ a divany@divany.hu címre várjuk csütörtök éjfélig.

Hány km a Balatonfüred-Tihany közötti Öbölúszás?

Nyereményeink:

- 1 fő részére ingyenes részvételi lehetőség az Öbölúszáson www.oboluszas.hu

- 2 fő részére egy kétfogásos borvacsora meghívás a balatonfüredi Pokol Pincében. További info: pokolpincebf@gmail.com


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek