Mandela ágyában aludni - luxuslehetőségek négy kontinensről

Már bejártad a világot a diplomata apukáddal? Így nehéz sok pénzt kirándulásra szórni, de szerencsére a kreatív utazásszervezők mindig újabb ötlettel segítenek, ha van néhány milliód, amit utazásra szeretnél eltapsolni. Te melyiket választanád a legszívesebben? A Luxpresso bemutatja:

Bérelj magánrepülőt

Sok kényeztető újdonságot nem lehet egy repülő belső terébe zsúfolni, de a Taj Air azért igyekeztt telepakolta a gépeit mindennel ami belefér: plazmatévé, ággyá alakítható ülés. Kívánság szerint összeállított menü, pezsgő és kaviár minden mennyiségben. Ettől még nem esünk hasra, de: válaszd ki a Taj flotta három csinos gépéből a neked tetszőt, és egy estére a legnagyobb sztárok stílusában libeghetsz fel a Scala páholyára. Szórnád erre a pénzt?

Gördülő luxusszálloda

Unalmasnak gondolod az ötcsillagos hotelek mozdulatlan fényűzését? Szállj fel a legmenőbb guruló luxushotel egyik vagonjába és irány India legfelkapott részei. A Maharaja luxusvonattal menetrend szerint juthatsz el Dzsaipurba, vagy a Ranthambore Nemzeti Park tigrisrezervátum és erdei üdülőbe. India Velencéjében, Udaipurban megnézheted az itt forgatott Octopussyt, amit Roger Moore 007-es tiszteletére minden este levetítenek a helyi szállodák. A luxusvonat természetesen saját koktélbárral, konditeremmel, wellness-részleggel és 24 órás szobaszolgálattal vár, ha egy rövid hétre elugranál Indiába. Óriási lehetőség, nem?

Lakókocsis körutazás

Ha családdal vagy barátokkal szeretnél körülnézni úgy, hogy közben nem akarsz egy nyugdíjas csoport tempójához igazodni, hurrá, mehetsz luxus lakókocsival. A 650 lóerős a polírozott járgány remekül mutat viktoriánus kastélyok előkertjében, ráadásul saját igényeidhez igazított guruló otthont kapsz, aminek a hasában mercid is elfér. Ezzel szívesen villognál?

Luxusút Afrikába

Kipróbálhatod milyen lehet Nelson Mandela volt otthonában aludni, csak foglalj helyet egy dél-afrikai körutazásra. A 12 napos kiruccanás alatt megnézheted a fenséges Viktória-vízesést, szafarira mehetsz az Okavangó delta mocsaraiban és luxuskempingben pihenhetsz Botswana szívében. Természetesen all inclusive: hordárok és túravezetők kísérnek mindenhová a legmodernebb terepjárókon. Ezt menőnek tartnád?

Saját jachttal a Földközi-tengeren

Tíz nap alatt végighajózhatod Dél-Franciaország vagy Olaszország legszebb tengerparti helyeit, ha befizetsz a Sea Dream útjára. Magánlakosztályt 14 ezer euróért foglalhatsz. Pórias? Bérelj saját mega-jachtot: Barcelonától Monte Carlóig vagy Rómától Máltáig tömhetsz magadba öt kilónyi kaviárt, ami a charterrel együtt ingyen jár. A doggy baget erre a túrára szégyen lenne magaddal vinni.

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek