Hollywoody nosztalgia az Annaeva új kollekciójában

A még fiatal csapatnak számító ANNAEVA 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját a Budapest Essential Looks bemutatón vonultatta fel először, azóta elkészült az Ív & Candie által fotózott lookbookjuk is, melyben megtekinthetőek a kilencvenes évek színeivel tarkított, harmincas évek klasszikus Hollywoody eleganciájára emlékeztető vidám együttesek és kiegészítőik.

Az Annaeva márkát 2009-ben alapította Kárpáti Éva és Hachbold Anna, a tervezőpárost idén jelölték a Glamour Women of the Yearen az év divattervezője kategóriában. Új kollekciójuk könnyen variálható, nőies darabokat tartalmaz, fiatalos és a nagy divatházak trendjeihez igazodva pasztell színű – a világos árnyalatokat persze finoman vegyítettek a sötétkékkel.

ANNAEVA 2012 spring/summer a Facebook-on (Smink: Hachbold Kata Haj: Hachbold Réka Modell: Dora // Xpose)
ANNAEVA 2012 spring/summer a Facebook-on (Smink: Hachbold Kata Haj: Hachbold Réka Modell: Dora // Xpose)Ív&Candie / Annaeva/Facebook

"Szeretjük az érdekes, ellentmondásos anyagkombinációkat, például a bőr és selyem találkozását, és gyakran alkalmazunk egyedi elemeket öltözékeinkben. Legfontosabb számunkra a nőiesség fiatalos megfogalmazása” – olvasható a márka oldalán.

Annaeva ruhában látható videóklipjében például Péterfy Bori vagy Wolf Kati is, de a tervezők öltöztették már fel Oroszlán Szonját  és Kozma Orsit is. Az új kollekcióból kedvencünk a pasztellrózsaszín nyári blézer 29000 forintért és több, idén is nagyon divatos borítéktáska.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek