Penelope Cruz óriás mellközt villant

Penelope Cruz nőiesebb és vonzóbb, mint valaha, a Harper's Bazaar fotózásán kisugárzásával még az önimádó Terry Richardsont is háttérbe szorította. Az amerikai magazin májusi kiadásnak címlapjára a legszebb és legsikeresebb spanyol színésznőt, Penelope Cruzt és az ő mély dekoltázsát tette. A vele készült exkluzív interjúban Cruz  divatrajongásáról, munkájáról, családjáról, Meryl Streep iránti tiszteletről és kedvenc filmrendezőiről mesél – az interjúba itt beleolvashat.

Penelope Cruz a Harper's Bazaarban
Penelope Cruz a Harper's Bazaarban

A Cruzról készült fotósozatban a hímzett selyem ruha és a virágos fejdísz Giambattista Valli Haute Couture kollekciójából való, a stílusosan erotikus képeket Terry Richardson készítette. A több oldalas interjú tulajdonképp a júniustól mozikba kerülő új Woody Allen film promóciója, a To Rome with Love-ban Cruz a rendezővel és Jesse Eisenberggel játszik együtt. Nézzen bele ön is a film előzetesébe:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.