Barabás Heni az Asos egyik arca

A 170 centis Barabás Heni modellkarrierje alig két évvel ezelőtt kezdődött, amikor édesanyja beküldte Heni fotóit az Attractive Modelshez. A 19 éves lány azóta a Chanel kifutóján mutatott be ékszerkollekciót, szerepelt egy Nikon reklámfilmben, a német New Yorker reklámképein ő volt a cég 2012-es arca, feltűnt a Harper's Bazaarban, a japán és a görög Vogue magazinban és a Madame Figaróban is. Barátnőjével, a Prada showról ismerős Axente Vanessával megjárták Tokiót és Szingapúrt, idén pedig Európa divatfővárosainak meghódítása a cél.

A zöld szemű, világosbarna hajú Barabás az editorial fotózások mellett nemrég elkészítette az Asos 2012-es katalógusképeit, ami nagy lépés a karrierjében, hiszen az Asos az egyik legnépszerűbb webáruház a világon. A trendi stílusirányzatokra hangsúlyt fektető márka nemcsak saját márkáit árulja az oldalon, kategóriánként megtalálhatóak benne más menőnek számító brandek is. Nézze meg a magyar modell katalógusképeit galériánkban!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.