Újratervezték Kate Middleton eljegyzési ruháját

Nem értjük, mi ez a mizéria a semmilyen kék ruha körül, de az őrületnek még nincs vége, idén nyáron újra lehet bárki Kate Middletonra hasonlító menyasszony. Amikor 2010-ben Middleton és Vilmos herceg bejelentették eljegyzésüket, a sajtótájékoztatón a nagy hírt háttérbe szorította Kate kobaltkék Issa ruhája. Az ezt követő napokban nők ezrei akartak maguknak ilyen ruhát, ami percek alatt hiánycikké vált a boltokban.

Kate Middleton eljegyzési ruhája
Kate Middleton eljegyzési ruhája

A több mint 120 ezer forintos ruhát azóta már több nagykereskedelmi cég és áruházlánc koppintotta, az egyik legpofátlanabb másolatot az F&F követte el, Kate Dress néven 5200 forintért árulták a ruha rövid ujjú tescós változatát.

Az eredeti kék ruháért felelős Issa újra piacra dobta az elhíresült darabot, a brazil Daniella Issa Helayel által tervezett, V nyakú, selyem, kimonóra hajazó jersey ruhát, rejtett cipzárral. A sokoldalú, nőies nőknek készült ruhát a tervező elmondása szerint Pucci, Diane von Furstenberg vintage ruhái, és az olyan elbűvölő nők, mint Sophia Lauren, Veronica Lake és Bianca Jagger ihlették.

Az eljegyzési ruhához képest nyáriasabb és világosabb ruhát jégkék, mangó, almazöld, flamingó és akvamarin színekben és mintás verzióban is lehet majd kapni az üzletekben 595 dollárért, azaz körülbelül 128 ezer forintért. A teljes kollekciót a Shopbop.com-on ön is megnézheti.

Az Issa nyáriasított eljegyzési ruhája
Az Issa nyáriasított eljegyzési ruhájaISSA
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek