A szupermodellek kedvenc fotósa Brooklynban járt

Ezúttal Miranda Kerrt örökítette meg Terry Richardson a Harper's Bazaarnak. A fotókon kicsit nehezen felismerhető modellről a képek Brooklyn utcáin készültek.

Az amerikai Harper's Bazaar áprilisi kiadásának szerkesztői a szupermodellek kedvenc sztárfotósával, Terry Richardsonnal készítették el a Flirty Fifties” című, ötvenes évek hangulatát idéző fotósorozatot.

A New York legnépesebb kerületében, Brooklynban megörökített képek főszereplője a teát reklámozó Miranda Kerr,aki az idei trendnek megfelelően vintage-retro együttesekben látható a színes és fekete-fehér képeken. Terry Richardson, bár elsőre azthittük a képek a 'Little Italy' negyedben készültek, fotóival tökéletesen szemlélteti az ötvenes évekre jellemző városrészt, annak változó és színes negyedeivel együtt.

bla

A kék szemű Victoria's Secret modellen látható ruhákat és túlméretezett ékszereket a magazin divatszerkesztője, Brana Wolf válogatta ki Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Donna Karan és Marc Jacobs tavaszi kollekciójából. A tökéletesen nőies ruhákhoz Mirandának a sminket Frank B. készítette. - írja a Trendhunter

A fotózásról forgatott werkfilmet megnézheti a kisfilmben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra