Új kúlság: vásároljon videóklipből!

A kanadai online luxusáruház, a SSENSE a netes zenei klipek népszerűségét lovagolja meg azzal, hogy összeköti a videonézést a vásárlási lehetőséggel. Mostantól a hírességeken látott ruhát egy kattintással azonnal meg is rendelheti!

Kanada legnagyobb online luxusáruháza, a SSENSE kihozta első interaktív, "Shoppable" zenei videóját. Az “I Think She Ready” című klipet az áruházlánc az ausztrál rappernővel, Iggy Azaleával vette fel. Az exkluzív videóban közreműködött egy hip-hop duó, az FKI és a Grammy-díjra jelölt producer, Diplo is. A klip stílusa az utcai viseletek,a hip-hop és a popkultúra elemeit ötvözi, állatmintákkal keverve. Számos tervező közül Philip Lim, Rick Owens, Christopher Kane vagy a Givenchy darabjai is a "Shoppable videó" részét képezik.

A shoppable video kifejezés pedig annyit tesz, hogy interaktív hotspot technológiával a videón látható termékek címkéjére kattintva meg lehet nézni az árakat, a kép megoszható a közösségi oldalakon, és egy kattintással akár rögtön meg is lehet vásárolni online a kiválasztott terméket a ssense.com-on. „ Ez az első alkalom, hogy a zene, a divat és a kereskedelem igazán átfedi egymást az egész világon” – idézi a SSENSE vezérigazgatóját, Rami Atallahot a Style.com

Nem a SSENSE videója az első shoppable videó, a Gucci már kétszer is mutatott be ilyet, legutóbb a 2012-es tavasz-nyári kollekciója kapcsán. Az első ilyen videóba ágyazott vásárlási lehetőséget 2011-es pre-fall kollekciójánál alkalmazta a márka.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek