Tátott szájjal reklámoz parfümöt Abbey Lee Kershaw

A reklám kedvéért koszorúslánynak öltözött ausztrál modell népszerűsíti a "Flora by Gucci" névre keresztelt illatkollekciót. A neves olasz divatház 5 darabból álló parfümkollekciót dob piacra májusban.

Pár hete Frida Giannini, a Gucci kreatív igazgatója már beharangozta, hogy új illatkollekciót indítanak - írja a vogue.co.uk. A 'Flora by Gucci' névre keresztelt illatcsaládot egy ikonikus Gucci minta, a ház archívumából származó Flora inspirálta, amit Vittorio Accornero tervezett egy selyemsálra 1966-ban Grace Kelly monacói hercegnőnek.

A neves olasz divatház 5 darabból álló parfümkollekciója májusban fog megjelenni és az öt legüdébb virágra építkezik, a gardéniára, a tubarózsára, a mandarinra, a violára és a magnóliára.

A reklámképeken a különleges arcú, felkapott, tejszőke modell, Abbey Lee Kershaw pózol koszorúslányruhára emlékeztető éteri selyemruhában a Londonban élő norvég fotós, Solve Sundsbo bájos és romantikus képein. A különböző színű, klasszikus, hatszögletű üvegbe töltött illatok 50 ml-s és 100 ml-s változatban kerülnek majd a boltokba, a kisebb 49 fontba (16 ezer forint), a nagyobb üveg 72 fontba (24 ezer forint) kerül majd.

Az illatok további összetevői itt elolvashatja:

Gorgeous Gardenia

fejjegy: körte, vörös áfonya, szívjegy: gardénia, frangipáni, alapjegy: pacsuli, barnacukor

Gracious Tuberose

fejjegy: barack, violalevél, szívjegy: tubarózsa, naracsvirág, rózsa, alapjegy: labdanum, cédrus

Generous Violet

fejjegy: violalevél, szívjegy: íriszgyökér, viola, alapjegy: bőr

Glamorous Magnolia

fejjegy: frézia, zöld jegyek, citrusok, szívjegy: bazsarózsa, magnólia, alapjegy: szantál, pézsma, csokoládé

Glorious Mandarin

fejjegy: mandarin, szívjegy: Pina Colada, virágos jegyek, alapjegy: fehér pézsma

asd

Oszd meg másokkal is!
Mustra