Ezekért a ruhákért odáig lenne Kusturica

A frissen végzett tervező, Angela Brandys megdöbbentette a londoni divatiskola vizsgabizottságát különös kollekciójával, de Rihannának tetszik a barokkos, extrém stílus.

Angela Brandys vibráló színű, első önálló kollekciójáról több dolog jutott eszünkbe, de az biztos, hogy Emir Kusturica jelmezfelelősei és a tokiói Harajuku negyed japán stílusdiktátorai odáig lennének ezekért a szettekért.

A bátrabb közönségre tervezett  kollekciót olyan dolgok ihlették, melyek felkeltették a tervező figyelmét: akár egy fénykép, egy stílusos megjelenés, egy merész színösszeállítás vagy egy műalkotás. Az álmait és törekvéseit soha nem alábecsülő Brandys ruháinál szinte lehetetlen egyetlen dologra koncentrálni, tekintetünk csapong a rózsaszín és zöld szőrmék, rockosan giccses aranyláncok, szőrös pom-ponok és PVC mellények között.

Angela Brandys különös világa
Angela Brandys különös világa

Brandys tavaly végzett a London College of Fashion kortárs divattervező szakán, olyan feltörekvő, kreatív tervezőkkel együtt, mint az etnikai ihletésű ruhákkal debütáló Charlotte Barry, vagy kötött anyagokkal kísérletező Sophie Redfern – írja a Harper's Bazaar.

Önnek mi jut eszébe erről a kollekcióról?

Brandys tisztában vele, hogy excentrikus és egzotikus ruhadarabjai nem könnyen értékesíthetők a szerinte igenis létező jelenlegi médiadiktatúrában, de örül neki, hogy feszültséget kelthet különc stílusával a kifutón. Midnenesetre jelen médiakultúrában is megtalálják a feltűnő cuccok a célközönséget, nem is akármilyet: Rihanna két kabátot is vásárolt a tervezőtől negyedik, 'Loud Tour' című turnéjához. A fiatal designer következő kollekciójában a szőr és a műanyag mellé selymet és barokkos hangulatot ígér, kíváncsian várjuk az eredményt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra