Barbie formájában ünnepli első évfordulóját Kate Middleton és Vilmos herceg

A hercegi pár közelgő, első házassági évfordulója alkalmából a Mattel piacra dobta Kate és Vilmos szinte tökéletes mását 100 dollárért.

Épphogy kezdenénk kiheverni a tavalyi rongyrázós, Westminster apátsági királyi esküvőt, ami szépen elhalványulna a többi, közömbös történelmi esemény között, a Mattel nem hagyja annyiban. Nyilván nem kis hasznot remélve a nászból, az esküvő közelgő első évfordulójára piacra dobta Ken Vilmost és Barbie Kate-et.

100 dolláros hercegi pár
100 dolláros hercegi pár

Az egyedül Valentin-napozó hercegnőnek nem ez az első műanyagbaba projectje, gyűjtőknek már gyártottak kézzel festett  Middleton  babát. A mindössze 195 dollárba kerülő Kate akkori ruhája pontos mása volt annak a híres, kék estélyi ruhának, amit Kate az eljegyzés bejelentésekor viselt.

A Mattelnek az évforduló miatt kézenfekvő volt, hogy az esküvői ruhájukban örökíti meg a boldog párt. Vilmos így a piros egyenruhát viseli kék szalaggal, arany gombokkal és váll lapokkal, és Kate Barbie-n is az állítólag Grace Kelly ihlette, Sarah Burton által tervezett, elefántcsontszín szatén Alexander McQueen ruha kicsinyített mása látható. Az egyszerre klasszikus és modern csipkeruhához kiegészítőként természetesen  a ragyogó tiara és a gyémántfülbevaló is jár - írja a reuters.com

Ha kedvet kapott ahhoz, hogy otthonában Királyi Esküvőset játsszon, 100 dollárért áprilistól itt megteheti. Limitálva van a vásárlás, egyszerre csak ötöt rendelhet a hercegi párból, de ne csüggedjen, ha így folytatódik, a házasság ötödik évfordulójára már gyermekkel kiegészült változatot is vásárolhat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek