Szexi naptárban pózolnak a Victoria's Secret angyalai

Carine Roitfeld a VMAN magazin tavaszi kiadásához készített egy kicsit hátborzongató pin-up naptárat a Victoria's Secret angyalaival, többek közt Miranda Kerrel, Adriana Limával, Chanel Imannal.

Mióta tavaly, 10 év után elhagyta a francia Vogue főszerkesztői posztját, Carine Roitfeld szabadúszó stylistként tevékenykedik. Most a VMAN magazin tavaszi kiadásának elkészítésében segédkezett, mint stylist és vendég szerkesztő. A férfimagazinokból szinte kihagyhatatlan szexi naptárat a Victoria's Secret angyalaival együtt hozta össze.

Kattintson a többi angyalért!
Kattintson a többi angyalért!

A fehérnemű cég kifutóján rendszeresen felűnő bombázókból az ex-Vogue főszerkesztő pin-up lányokat akart varászolni: bizarr módon harisnya került a modellek fejére, emellett American Apparel dzsekit, Manolo Blahnik cipőt és dögös push-up melltartót adott rájuk a stylist. Hiába a buja tekintetek, a képek erotikus mivoltából jelentős százalékot levon a harisnyás fej és a pasztellszín környezet, ez alkalommal a Victoria's Secret angylai nem a szokásos pin-up stílust hozzák. A naptárlányokat  –a világ negyedik leggazdagabb modelljét, Adriana Limát, az ideomaiért irigyelt Doutzen Kroest, a celebgyereket szülő Miranda Kerrt, az afrikai tejgazdaságban felnőtt, anorexiagyanús Candice Swanepoelt, Chanel Imant, Lily Donaldsont, a köldök nélküli Karolina Kurkovát és az épp állapotos Alessandra Ambrosio-t– Willy Vanderperre divatfotós fényképezte.

Az egyformának és unalmasnak tűnő képek alapján valószínűleg az általában vonzó, sikeres férfiakat címlapjára tevő magazinnak nem erőssége a női editorial készítés, ami kicsit érthetetlen, mivel célközönségük a XXI.századi stílusos, kíváncsi, városi, de kalandvágyó férfi típus – hazánkban a VMAN nem kapható, de negyedévente beszerezhető olyan közeli helyeken, mint Olaszország, Franciaország vagy Németország.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek