Itt a világ legszuperebb hajszárítója

A Sedu Icon Privé fantázianévre hallgató profi hajszárítót ebben a hónapban dobták piacra, a gyártói azt állítják, hogy technológiai szempontból a világ legfejlettebb szárítója. Mondjuk ezen nem is csodálkozunk, elnézve a 700 dolláros árát (körülbelül 160 ezer forint).

A hajszárító az átlagnál 70%-al kevesebb áramot fogyaszt, feltűnően könnyű (kb. 450 gramm) és drasztikusan lecsökkenti a szárítási időt – köszönhetően a 93 mérföld/órát is elérő sebességfokozatának. A készülék motorja ráadásul 10 ezer órán keresztül bírja (ami gyakorlatilag 8 évnyi használatot jelent), szemben a 2000 órára kalibrált átlagszárítókkal, plusz 6 év garancia is jár hozzá - írja a Glamour.

Ha ezek után még bárki is kételkedne, ki kell jelentenünk, hogy a francia készüléket a profi fodrászoknak találták ki – legalábbis számukra lehet ellenállhatatlan egy olyan pihekönnyű hajszárító, amit napi 8 órán keresztül, évekig búgathatnak anélkül, hogy kiégne. Az viszont kérdés, hogy vajon hány átlagnő fogja rávetni magát a méregdrága darabra. Ahhoz enyhén szólva is mániákus hajápolónak kell lenni, hogy az ember közel egyhavi fizetését fordítsa egy ilyen szerkentyűre. Ha viszont az év minden hetében fodrásznál ülsz, csak hogy jól álljon a hajad, érdemes beleinvesztálni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek