Coco Chanel kedvenc virágával pózol Claudia Schiffer

Végre itt a Chanel új szemüveg kollekciójának anyaga - Karl Lagerfeld minden szupermodell szőke ősanyját választotta a sorozathoz.

Claudia Schiffer nem először szerepel Chanel-reklámban, húsz évvel ezelőtt is szerepeltették, és a közelmúltban is (2008), de mostanra ért bele igazán ebbe a szerepbe. A nagy modellgeneráció örök jókislánya ugyanis idén negyven éves, három gyerek édesanyja és már saját kollekciót is tervezett.

A fotósorozatot egy különleges forgófotelben készítették, és szigorú frizurát fésültek Schiffernek, aki nem mellesleg Coco Chanel kedvenc virágát, a kaméliát viselte - megtestesítve a tradicionális Chanel-eszményt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.