8 millió forintba is kerülhet Marty McFly Nike-ja

A Vissza a jövőbe második részében látható futurisztikus önbefűző cipőből mindössze 1500 darabot gyártott le a cég, ennek megfelelően aranyárban adja.

Egy ideje tudni, hogy bár limitálva, a Nike elkészítette a Vissza a jövőbe második részéből ismerős Nike MAG-et, ami pontosan ugyanúgy néz ki, és ugyanúgy is viselkedik, mint ahogy Marty McFlyon tette. Az Extravaganzi szerint az 1989-es film 2015-ben játszódó jelenetéből készült darab mindössze 1500 példányban készült el, ezeknek a nagy része az eBayen keresztül árvereződik el.

Az árak természetesen hihetetlenek: a legolcsóbb ajánlat 3500 dollár, a legdrágább pedig 10.000. Csak a miheztartás végett ez 770.000 forint, és 2 200.000 forint közötti összeget takar. Aki megteheti, és nagyon rajong, az akár ennél is tovább mehet. Az első Nike MAG egy klasszikus aukció során került az angol rapperhez, Tinie Tempah-hoz, aki 37.500 dollárt, azaz nagyjából nyolcmillió forintnyi összeget adott a cipőért. Lehet, hogy jobban járunk, ha várunk 2015-ig.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.