Színes mokaszinokat a szandál helyett

A Sperry cipőket már majdnem egy évszázada a divat világába emelték egyszerű vonalai. Csak azok az unalmas barna árnyalatokkal történhetne már valami frissítés. Úgy tűnik, jövőre ez meg is érkezik, az új színes mokaszinokkal.

Paul Sperry kutyasétáltatás közben vette észre, hogy a spánielje könnyedén szaladgál a befagyott pocsolyákon. Jobban megvizsgálta az állat talpát, és felfedezte, hogy azt több száz apró, hullámos redő borítja. A redők alapján tervezte meg az első cipőjét, amely kiválóan tapadt még nedves felületen is. E tulajdonsága miatt válhatott a hétvégi vitorlázók kedvencévé, de főként azért, mert a cipők dizájnja minden szezonban megújul.

A könnyű cipő viselete gyorsan elterjedt az utcákon is, a meleg napokon sokan a legjobb szandál-alternatívának tartják. Már most készen van a 2012-es tavaszi-nyári kollekció néhány darabja, melyeken a megszokott barna árnyalatok helyére élénk színek lépnek. Ha a piros-kék, vagy a piros-fehér zöld színek kombinációját túl rikítónak találod, akkor választhatsz a bevált barna felsőrészű változatból is. Ezeket színes gumitalppal is megkaphatod.

Oszd meg másokkal is!
nono
Mustra