A Women'Secreté az ország első It-shopja

Felújítva, barátságos minilabirintusként nyitott meg újra a Women'Secret üzlete a Mammut 2-ben. Az enteriőr annyira egyedi, hogy nincs is belőle több a régióban.

Az It-shop elnevezés ugyanarra bazíroz, mint az It-girl, akit azért érdemes figyelni, mert csalhatatlan stílusérzékkel diktálja a divatot öltözködésével, vagy az It-bag, a luxustáska, amit egy adott szezonban minden divatőrült igyekszik beszerezni. A Women'Secret új It-shopja ezen az elven haladva az, ahova mindig szívesen mész be, mert annyira jól érzed ott magad.

Az új dekor valóban eltér a többi steril üzlet stílusától, a különböző kollekciókat variálható fa panelekkel választották el, így bejárni tényleg kicsit olyan, mintha labirintusban ténferegne az ember. A barátságosabb, vidámabb hangulatot pasztell színekkel, kosárkákkal, fonalgombolyagokkal, egyéb lányos dekorelemekkel érték el. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a koncepció nem annyira egyedülálló: Nyugat-Európában már 13 másik helyen nyitott a cég ilyen új típusú üzletet, bár Közép-Kelet Európában a magyarországi az első.

Nyitási akciókkal és édességgel várják a látogatókat - utóbbit természetesen csak megfelelő mennyiségű kalóriaégetés után ajánlott elfogyasztani, nehogy a végén még eggyel nagyobb méretű bugyiért kelljen visszatérni.

Fotó: Szémann Tamás
Fotó: Szémann Tamás
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek