Sofia Coppola esküvői ruhája sokakat meglepett

A divattervezőknek meglehetősen fontos, hogy egy híresség kinek a ruháját választja az esküvőjére. Mert a publicitás, amit egy ruha ilyenkor kap, nem mindennapi. Sokan meglepődtek a rendezőnő választásán.

A híres rendező szintén híres lánya, Sofia Coppola nem véletlenül ült az első sorban tavaly júliusban Azzedine Alaïa couture show-ján.  A közismerten divatérzékeny rendező kegyeiért minden bizonnyal sokan versenyeztek, a publicitás, amit egy ilyen alkotás kap, nem mindennapi.

Júniusban még arról pletykáltak, hogy a nagy napon, mikor a Phoenix zenekar énekesével, Thomas Marsszal egybekelnek, Marc Jacobs ruhában lép majd az oltár elé. A múlt vasárnapi ceremónián azonban ebben a visszafogott, levendula színű sifon ruhában jelent meg. Biztos Jacobs is szépet álmodott volna, de szerintünk ez tökéletes választás volt Sofia részéről. Alaïa a rendező lányának is tervezett egy különleges ruhát az alkalomra, aki a Coppola lány első házasságából született, mely négy évig tartott a szintén rendező Spike Jonez-zal.

Oszd meg másokkal is!
Mustra