Szakíts múltaddal egy vásáron

Hol máshol, mint Amerikában születhetett volna meg a válóvásár intézménye: a frissen elvált nők kiárusításon szabadulhatnak meg a múltra emlékeztető tárgyaiktól.

A luxus vásárlóesemények sorában a legújabb trend a válási vásár: nem meglepő, hogy a válási partik hazájában, Dél-Kaliforniában ütötte fel a fejét - írja az Extravaganzi. Ezeket általában luxushotelek báltermeiben tartják és tehetős, elvált nők adhatják el itt korábbi életükből származó márkás ruháikat, táskáikat és cipőiket.

A szervező, Jill Alexander szerint ez egy jó alkalom arra, hogy megszabaduljanak a múlt emlékeitől, egyúttal az új szingli életükre is gründoljanak némi pénzt. Amikor Alexander először látogat el egy új klienshez, hogy felmérje, mi tehető pénzzé, egy tálca sütivel és egy csomag zsebkendővel érkezik, mivel ez nagyon intim és érzelmes találkozás szokott lenni.

Nemrég egy nő például egy Chanel táska és egy gyémánt nyakék mellett 60 estélyi ruhát kínált eladásra: "Korábban nagyon fényűző életet éltem, a férjem pozíciója megkívánt egy bizonyos megjelenést. Na de kinek van szüksége 60 estélyire? Ideje egy realisztikusabb életet kezdenem" - mondta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek