Mindenki P. Middleton koszorúslányruháját akarja

Nem csak Vilmos herceg feleségének ruháira áhítoznak sokan: sógornője, Pippa Middleton öltözködése legalább annyi ruhagyártót megihletett. Pontosabban mindent lemásolnak, amit csak felvesz.

Hamarosan megvásárolhatóak lesznek a Debenhams üzleteiben a ruhák, amiket Kate Middleton húga, Pippa viselt a királyi esküvőn áprilisban - adta hírül az Extravaganzi. Ráadásul nem az áruházlánc állt elő az ötlettel: Pippa rajongói árasztották el az ügyfélszolgálatot a kéréseikkel, hogy ugyanilyen ruhát akarnak.

Elnyerte a közönség tetszését

Az eredeti ruhát Sarah Burton tervezte az Alexander McQueen márka számára és mintegy 20 000 fontba került, a Debenhams-féle másolathoz viszont már 170 fontért hozzá lehet jutni. Persze ennyi pénzért nem is kapják teljesen ugyanazt: az ejtett nyak és a gombos díszítés megmaradt, de a finom kézimunka díszítés már nem. Ettől függetlenül már várólistás.

A királyi sógornő ruhája annyira elnyerte a közönség tetszését, hogy az esküvői szalonokban ez most a legkeresettebb modell - azzal a különbséggel, hogy maguk a menyasszonyok szeretnének ilyenben házasodni, nem koszorúslányok kérik.

A smaragdzöld Alice Temperley estélyit, amit Pippa Middleton az esküvő utáni fogadáson viselt, szintén sokan áhítják, ezért ebből is készül egy diszkont verzió, ezt már 99 fontért megvehetik a rajongók. Ezenkívül a kis koszorúslányok ruháinak másolatai is megvásárolhatók lesznek: ezek csipkeszegéllyel, puffos ujjal és halvány arany szalaggal készülnek, és 78-85 font közötti áron lehet majd ilyenbe öltöztetni a kicsiket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra