A kínai hoszteszlányok nem lehetnek szexik

Hoppon maradtak azok a látogatók, akiket a szexis lányok vonzottak Kína online számítógépes játékszemléjére, a ChinaJoy Expóra. A kiállítás híres volt a pavilonoknál pózoló melltartós-forrónacis hölgyeiről, de most a kínai kormány véget vetett a szabadosságnak.

A különböző börzéken, vásárokon gyakran látni lengén öltözött hosztesz hölgyeket a különböző standoknál, pavilonoknál. Kínában viszont behúzták a féket: a kormány ugyanis megelégelte a hiányos öltözetet: szigorú direktívával kívánja elejét venni a vulgaritásnak.

Ezentúl az ott dolgozó lányoknak tilos olyan ruhában lenniük, amiben a hátuk kétharmadánál több látszik, és a képviselt vállalat testükre nyomtatott logóját sem helyezhetik el illetlen helyeken - írja a Yahoo. A vállalatok nem akarnak ujjat húzni a hatóságokkal, így a lányok idén már hosszabb szoknyában illegettik magukat.

Egyik-másik cég mégis aggódik, hogy így kevesebb érdeklődőre számíthatnak ezentúl, mert megítélésük szerint a lányok legalább annyi nézőt csábítanak oda, mint a legújabb számítógépes játékok.

Fotó: Hefebreo
Fotó: Hefebreo
Blogmustra