Majdnem 10 millió forint a világ legdrágább Nike cipője

A limitált kiadású dizájner sportcipőkért sokszor olyan horror összegeket kérnek, amiből hetekig lehetne falvakat etetni.

A Guylife összegyűjtött öt nagyon drága pimpelt csukát. A legdrágább a Priyya & Chintan által kidekorált Nike Air Force One So Cal: a pipajel aranyból készült és 11 karátos gyémántok díszítik. Az ára közel 10 millió forint, szóval biztos nem jön szembe az utcán egyhamar.

A különböző aukciós oldalakon 1-2 millió forint közti áron lehet hozzájutni a Bernard Buffet francia expresszionista festő képeivel dekorált Nike cipőkhöz, összesen 202 darab készült belőle.

Nemcsak az ára miatt exkluzív az Air Zoom Kobe I: ebből nem több, mint 25 pár készült és mindegyiket saját kezűleg írta alá Kobe Bryant sztárkosaras. Az ára ezeknek is több mint 2 millió forint, talán aukciós oldalakon lehet még van egy-egy belőle.

A Nike Dunk Hi Pro FLOM-ból csak 24-et gyártottak, legalább 1,7 millió jó magyar forintért a miénk lehet egy példány, ami attól különleges, hogy II. Erzsébet arcképe díszeleg rajta.

Az Adidast sem kell félteni: a Superstar fazon 35. évfordulójára 300 egyedi párat dekoráltattak ki ismert zenészekkel, képzőművészekkel, sportolókkal. Ezért már alig több mint 1 millió frintot kell kicsengetni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek