Ökocipők a H&M-ben

A Swedish Hasbeens a környezettudatosság jegyében minikollekciót tervezett a H&M számára. A '70-es évek hangulatát idéző fatalpú szandálok három változatban lesznek kaphatóak a H&M kiemelt üzleteiben április 20-tól.

A Swedish Hasbeens jelenleg 22 országban van jelen és olyan hírességek viselik előszeretettel kollekciójának darabjait, mint Sarah Jessica Parker és Maggie Gyllenhall.

A minőségi cipők szerelmesei most nem csak a pénztárcájuknak szerezhetnek örömöt, hanem ökológiai lábnyomukkal is enyhíthetnek a Föld gondjain a szó legszorosabb és átvitt értelmében egyaránt.

Ugyanis a Swedish Hasbeenst jellemző környezetbarát anyagok minősége továbbra is megmarad, csak mindez sokkal kevesebbért lehet a miénk. Némi esztétika és kivitelezésbeli lemondással ugyan, de még így is megéri a vásár, hiszen az SH cipők nagyjából 100 - 230$ között mozognak, míg a H&M-ben kapható változat 60-70 $. Ez barátok között is jó üzletnek számít!

Felmerül a kérdés, hogy miből is adódik a jelentős árkülönbség és miért drágább, ha a Swedish Hasbeens-től közvetlenül vásárolunk. A válasz talán abban keresendő, hogy a H&M kínálata – lássuk be – még ha exkluzivitással kecsegtet is, mégis csak a tömegértékesítésre épül.

Ettől eltekintve, idén tavasszal ellenállhatatlan cipőkkel kényeztethetjük magunkat a szerencsés találkozás öko-nyomán.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek