Napi bizarr: 70 plüssállatból koktélruha

Makány Márta plüssbárányokból tervezett koktélruhát az énekes Barbee számára, és ezt a sajátos terméket jótékony célokra ajánlják majd fel.

Makány Márta egyedi ruhát tervezett az énekesnő Barbee számára. A divattervezőt 70 darab plüssállat ihletett meg, melyeket a Happybox biztosított a rendelkezésére. A márka arca ugyanis Barbee, akinek kedvenc divattervezője Makány Márta, innen az árukapcsolás.

„A tervező eddig még nem készített hasonló ruhát, így még számára is kihívás és különösen érdekes volt a rajzolás és varrás folyamata, melyet személyesen végzett az első skiccektől az utolsó öltésig. A ruha csakis Barbee számára készült, nem volt és nem is készül belőle több darab, és az énekesnő az év végén jótékony célra ajánlja majd fel” – tudtuk meg a ruha elkészültét beharangozó sajtóközleményből, amelyikben a mellékelt fotók elkészítésének a körülményét is vázolták.

„A különleges ruháról egy extrém fotósorozat is készült. Barbee-t egy hajógyárban fényképezték, hogy a képek türközzék azt a művészi és egyedi elgondolást, amit maga a ruha is képvisel. Barbee az óriási daruk és rozsdás gépek között is igazi profiként pózolt, valódi pop hercegnőként.”

A fényképeket a PhotoPlanet készítette.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek