Ezek az önvédelmi mozdulatok életmentőek lehetnek, ha egyszer netán támadás célpontjává válnál.
A Magyarországon is terjedő Covid-variáns náthaszerű tüneteket okoz, ami megnehezíti a fertőzés felismerését.
Egyszerű, de nagyszerű ősi módszerrel készült élelmiszer védhet a metabolikus szindróma, a stroke és a szívbajok ellen. Te ettél már ilyet?
Ha kellő óvatosággal és fokozatossággal vágunk bele a téli, jeges fürdőzésbe, csodákat tesz az egészségünkkel.
Aki szeret olvasni, az a rövid hírek világában és a rohanó hétköznapok ellenére is bárhol megtalálja a módját annak, hogy könyvet olvasson.
A kellemetlenségeket, amelyeket a túl sok étel okoz, egy filléres szerrel is csökkentheted.
Egyes csípős ételek kifejezetten serkentik az agyműködést.
Némely zöldségnek a tárolási módok előnyére válnak. Ha ilyen formában eszed telente, sokkal több vitaminhoz jutsz.
Ez az elterjedt gyakorlat ronthatja az alvásminőségedet, és megakadályozhatja, hogy kipihend magad.
Egy új kutatás szerint az agy már legalább 15-20 évvel a klinikai tünetek kialakulása előtt károsodhat.
Nem csak úgy jó, ha megeszed…
Eszedbe ne jusson ezentúl megpucolni, csak mosd jól meg evés előtt.
A gabonarost nagyobb védelmet nyújt a vastagbél- és a végbélrák ellen, mint a zöldségekben és a gyümölcsökben lévő rost.
Hallottál már a testpozitivitásról? És arról, hogy ez pontosan mit is jelent? Megkérdeztük egy stílustanácsadót, hogyan viszonyulunk testképünkhöz.
Egy kutatás alapján a táplálékkiegészítő hatására 60 százalékkal kisebb valószínűséggel alakulnak ki a Covid tünetei.
Nem mind arany, ami fénylik, és nem minden egészséges, amit annak hiszünk.
Gondolkoztál már azon, hogy káros lehet-e az egészségedre, ha vízköves vizet iszol? Itt a válasz a kérdésre.
Egy új felfedezés szerint a baktériumok agy nélkül is képesek emlékezni. Ez a felismerés a gyógyítást és a gyógyszeres kezelést is forradalmasíthatja.
Nemcsak a szívnek, de az agynak és a memóriának is jót tesz.
Bár a gyomrunk egy rugalmas, erős és izmos szervünk, ha nem tartunk mértéket, a túl sok evés komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Vitaminokban és antioxidánsokban kifejezetten gazdag, megenni mégis nagyon veszélyes ezt az élelmiszert.
Éreztél már olyat, hogy az étel elfogyasztása után jobban esik a kanapéra zuhanni, mint sétálni indulni? A kajakóma nem csak egy illúzió!
Az ókori görögök és rómaiak csodanövényét két évezreden keresztül kihaltnak hitték.
Nem csupán az számít, hogy mit eszünk, hanem ugyanilyen fontos az is, hogy mikor ebédelünk.
A krumpli hosszú idők óta a diéták feketelistáján szerepel, pedig előnyeit tekintve érdemes újragondolni szerepét az étkezésünkben.
Egy szabálymódosítás értelmében jobban járnak jövőre az érintett nyugdíjasok.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.