Ne cserélje le a tavalyi bicajos szettjét

Azt már megírtuk, hogy egy nőnek sportolás közben is számít, hogyan van felöltözve, most meg körbejártunk, hogy feltérképezzük, ezt mennyire lehetséges vállalhatóan megoldani , ha idén tavasszal úgy döntünk, bicajra pattannánk. Nem voltunk elájulva egyik üzlet választékán sem; valahogy nem annyira megnyerő az idei tavaszi felhozatal, mint ahogy azt előző körképeink során megszokhattuk. De ne keseredjen el, hiszen ahogy Sinya is megmondta: nem feltétlen kötelező biciklis szettben végignyomni egy kisebb bringás kiruccanást, bár, ha túrázni indul, azért jobban jár, ha párnás, bélelt nadrágot vesz fel. 

DecathlonHervisIntersport-háromszöget térképeztük fel (a Columbia és a Northface se maradt ki, csak épp biciklis cuccaik nem voltak). A jó hír, hogy a többi háromban viszont mindenhol találtunk számunkra elfogadhatót - hol olcsóbban, hol nem.

Decathlon

A Decathlonban új szettek is kerültek a kínálatba az eddigiek mellé – hozzák a szokásos formájukat: nagyon jól néznek ki a babákon/fogasokon, felvéve viszont már van velük baj. Jó, persze nem mindegyikkel, csak úgy a nyolcvan százalékukkal. És az, hogy nem néznek ki jól felvéve, még ugye nem is lenne akkora baj, hiszen a színeik egészen vidámak, viszont meglehetősen kényelmetlenek. Ami jó bennük, hogy praktikusak: a nadrágokból ki lehet venni a betétet, a pólókon meg van zseb. A kivehető betétes nadrágon gondolkoztunk egy sort, végül arra jutottunk, hogy valószínűleg kevesen szeretnek a bicajról leszállva tele gatyával totyogni, de a nadrág - bár betét nélkül egész jól néz ki - azért nem divatcélú menőzésre van kitalálva. Utcára rövid gatyának nem előnyös, a feszülőst esetleg lehet futáshoz hordani, de arra meg van rendes futónadrág. A trikók fazonja még mindig nem tökéletes, eléggé kövérítenek.

Egy szó mint száz, nem voltunk elragadtatva a felhozataltól, habár az árak mindenképpen vonzók: 3990-től 19 990 forintig terjednek.

Amit muszáj megemlítenünk: itt találtunk egyedül szoknyás biciklis nadrágot. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint a teniszszoknyát, csak a nadrágban benne van a párnás betét. Felpróbáltuk, és nagyon bírtuk. Végre valami, ami fazonra is jó volt, és talán még kényelmes is. Ezért mindenképpen jár nekik a bónusz pont.

Hervis

Úgy tűnik, most tavasszal időben érkeztünk; szerencsére már/még a polcokon vannak az évszakhoz igazodó biciklis cuccok. Azt nem mondjuk, hogy odáig voltunk értük, de legalább már nem csak fekete holmijaik vannak, és található pár nőies darab is… A próbált nadrágok anyaga nem a legjobb, de legalább ezekből is ki lehet venni a párnás betétet; legalábbis a drágábbakból. Hasonlóan a Decathlonosokhoz, ezek sem kifejezetten kényelmesek, mert elállnak a testtől, emiatt állandóan igazgatni kellett a betétet, hogy jó helyre kerüljön. Nyilván, a kerékpárra elég egyszer felülni, feltéve, ha az ember nem akar leszállni róla már soha többet. Ebben az esetben még jó is lehet ez a viselet. A felsőkből túl sok méret már nincsen, az áraik elég magasak, de amiért jók, hogy vannak a hátukon zsebek, amikbe lehet pakolni. 5990–12 990 forint között próbáltuk a ruhákat, képeket talál róluk a galériában.

Intersport

Az Intersportban is megújult a készlet, bár az eladók szerint még érkezik új áru az elkövetkezendő egy hónapban. A ruhák fazonját ismételten itt bírtuk a legjobban, a színeikkel sincs gond, és az anyaguk is kellemes. A nadrágokból itt is ki lehet venni a párnás betétet, sokzsebesek, és simán lehet őket hordani kiránduláshoz is vagy csak leszaladni a zöldségeshez. Sajnáltuk, hogy szoknyás gatyát nem árulnak, és hogy az árak magasabbak az általunk szemlézett másik két üzletbeliekhez képest. Amiért az Intersport bónusz pontot kap az az, hogy itt tényleg foglalkoznak a vásárlóval. Az eladók készségesen segítenek kiválasztani a megfelelő méretet, és szakmai tanácsot is tudnak adni a ruhákhoz. Ezt sajnos sem a Decathlonban, sem a Hervisben nem tapasztaltuk: ezekben a boltokban leginkább nekünk kellett felkutatnunk az eladókat, akik egyáltalán nem hozták meg a kedvünket a vásárláshoz.

Mind a három üzletben vannak színben összeillő szettek és a legtöbb könnyen kombinálható is a mindenhol felbukkanó feketével.

Ön hol veszi új ruháját az idei szezonra? Írja meg nekünk Facebook oldalunkon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek