Lakk és fém télire a Puma ősatyjától

Aszongya: "A sport örökségében gyökerező, de egyben forradalmian új Rudolf Dassler by Puma egy modern divat-sport kollekció, amely a klasszikus vonalvezetést az utcai divattal ötvözi. A Rudolf Dassler by Puma a „Vissza a jövőbe” ötletéből született, a modernizmus kulturális törekvéseit tárja fel a dizájn és a technológia által, ami arra késztet, hogy tekintsünk vissza egykori jövőképünkre. A kollekcióban a hagyományos cipőformák szupermodern fémhatású bőr kidolgozást kaptak."

Azok kedvéért, akiknek a fenti bekezdés olvasása során néha elkalandozott a figyelme, megerősítjük, hogy ez a promószöveg, igen, a képen csillogó lakkcipő stílusát próbálja szavakba önteni. A közleményben említett fémhatású bőrbakancs fotóját a hajtás mögé tettük, amit sportcipőmániás olvasóink biztos meg is fognak nézni.

Hogy ez valóban "forradalmi"-e, abban nem vagyunk biztosak, a képeken látható, a Puma ősatyjáról megemlékező cipők mindenesetre nálunk is kaphatók. A fenti pár "Sprint Logo Patent" névre hallgat és fehérben is van, ára 59.970,- Ft, az alábbi Metropolis Boothoz pedig 54.990,- Ft-ért lehet hozzájutni, ha valakinek kiköltekezni támad kedve. Önnek támadt a képek láttán?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek