Modellnek állt a milliókon segítő pattanásos tinilány

A gyulladt, vörös bőrét 10 perc alatt vállalhatóvá sminkelő 19 éves Cassandra Bankson a YouTube-on szerzett magának világhírnevet videóival, melyekben hasonló problémákkal küzdő kamaszoknak ad kozmetikai tanácsokat és leckéket. Bankson élete első pattanását kilenc évesen fedezte fel, majd 14 évesen cisztás, bőr alatti pattanásokat diagnosztizáltak nála – írja a huffingtonpost.com.

A kaliforniai kamaszlány idén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a világ legprofibb szupermodelljei mellett lépkedhetett a New York-i Divathét kifutóján. Az Eva Mendes, Rachel Bilson és Anne Hathaway egyik kedvenc márkájaként számon tartott Boy Meets Girl brand tervezőjének, Stacey Igelnek ugyanis annyira megtetszett Bankson bátorsága és kreativitása, hogy felkérte 2013-as tavaszi kollekciójának bemutatójára modellnek.

„Meglepett, hogy Cassandra milyen lenyűgözően néz ki, így úgy döntöttem, leszerződtetem. Cassandra hosszú haja illeszkedik a márka stílusához, természetes, gondtalan megjelenése képviseli mindazt, amit én a modellcastingok alatt kerestem” – nyilatkozta a Today Shownak a tervező.

Az interneten 45 milliós nézettséggel büszkélkedő kamaszlány nem először működik együtt divatcégekkel, szerepelt már számos magazinban, illetve foglalkoztatta modellként a Sephora, az Hourglass Cosmetics és a CHI is.

„Az egész olyan, mint egy álom. Hihetetlen, hogy modellként lehetek itt a divathéten. Ez olyasmi, amit soha nem gondoltam volna. Mindigis azt hallottam, hogy túl ronda és túl pattanásos vagyok, aztán hirtelen itt találtam magam a New York-i divathét kifutóján" – áradozott Bankson. Ön mit gondol, örül, hogy végre nemcsak a tökéletes szépségekre koncentrál a divatszakma, vagy önnek jobban tetszik, amikor álomvilágba ringatják a divatházak?

A pattanásos tinilány Stacey Igel kifutóján New Yorkban
A pattanásos tinilány Stacey Igel kifutóján New YorkbanSlaven Vlasic / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra