Mit jelent egy Down-szindrómás gyereknek egy felújítás?

A Down Alapítvány korai fejlesztő központját választották nyertesnek a vásárlók az IKEA Veled Közösen pályázatán. Mutatjuk, mit is jelentett nekik a felajánlás.

Idén több száz olyan hazai szervezet jelentkezett az IKEA Veled közösen programjára, akik rászoruló gyerekeknek segítenek. Az áruházi zsűri választotta ki a 15 döntőst, akik közül az IKEA Family klubtagok segítségével hirdettek nyertest. 

Összesen 15 szervezetet támogatott az IKEA, mintegy 18 millió forint értékű lakberendezési termékkel, és három kiválasztott szervezet összesen másfélmillió forintnyi készpénzjutalomban részesült. A Down Korai Fejlesztő Központjában már a terhességet is figyelemmel tudják követni, aztán rögtön a születés után elkezdődhet a fejlesztés. És hogy mit is jelent most nekik a felújítás a gyerekek életében, és milyen környezetben segíthetnek ezentúl a gyerekeknek? Erről mesél Borsfay Mária Eleonóra, a Korai Fejlesztő vezetője a videónkban. 

És hogy milyen az élet egy Down-szindrómás gyerekkel? Olvasd el korábbi cikkünben Tímea és Ádám történetét!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.