Szereljen már valaki új melleket Elizabethre!

Elizabeth 8 év és 3 gyerek után döntött úgy, ideje újra olyan mellekre szert tennie, amik passzolnak a lelki szemei előtt táncoló, régi állapotokat idéző keblekhez.

Sajnos nem a brit királynőről van szó, pedig az aztán valóban ütős hír lenne. Ez egy random Elizabeth, akinek egy aranyszínű Hondában egykor megígérte a férje, hogy ha ráveszi magát a szoptatásra, felvarrathatja majd a melleit. Hogy is szól a régi mondás? „Arany Hondában megígért mellek alól nincs kibúvás.”

Feszes, kemény, kónikus

Elizabeth 8 évvel ezelőtt mondott búcsút szemlátomást élete egyik nagy büszkeségének tartott, a leírása alapján (és illusztráció hiányában) leginkább forgalomirányító kúpokként elképzelhető melleinek.

A mell-elmúlás nála a 8 év alatt felnevelt három gyerek kitartó munkájának tudható be. Az elmúlt 8 éve ugyanis a terhesség-szoptatás-terhesség-két gyerek szoptatása-már csak egy gyerek szoptatása-terhesség-megint két gyerek szoptatása-már csak egy gyerek szoptatása folyamattal telt. Ez pedig azt eredményezte, hogy mellbimbói mostanra könyékmagasságba - vagyis inkább mélységbe - kerültek.

Persze a mellek megereszkedése nem magának a szoptatásnak a következménye, a terhesség során tejjel megtelő emlők szövetsűrűsége, a bőr nyúlékonysága, és a mellek mérete határozza meg, milyen mértékű lógásra számíthatnak az anyák.

A folyamat során Elizabeth - saját elmondása szerint - „egy csomag zsebkendő, pénztárca, kulcscsomó, és egy sör biztonságos tárolására” is alkalmas keblei megnőttek, DD helyett HH méretű melltartók hordását követelve meg gazdájuktól.

Élni és élni hagyni, avagy ki a nagyobb feminista, én vagy te?

Úgy tűnik azonban, Elizabethet zavarja, hogy másokat zavarhat a mellreparációs terve. Ki akarná megakadályozni, hogy a most könyék magasságban elhelyezkedő mellbimbói újra egy deciméterrel feljebb kerüljenek?

Elizabeth elsősorban a feministáktól, és az összes testforma közé egyenlőségjelet tevő, megállás nélkül a média által propagált szépségideálról pampogó illetőktől tart. 

Szerinte ugyanakkor nincs túl nagy különbség egy tetoválás, és a mellek formájának módosítása között, és amúgy is, mindenki bekaphatja, ARANY HONDÁBAN MEGÍGÉRT ÚJ MELLEK ALÓL NINCS KIBÚVÁS!

Egyébként a férj is fel-felbukkan a szenvedélyes röpiratban, úgy tűnik ő a jelenlegi, lógó ciciket preferálja (??), és van némi beleszólása is a dologba, ami némileg meglepő, tekintve hogy egy másik ember testrészeiről van szó. El a kezekkel Elizabeth melleitől! Azok az ő mellei, azt csinál velük, amit csak akar! Elisabeth érvelése szerint ez a végső feminizmus, nem más, és csak egyetérteni tudunk vele.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek