Készüljön: hamarosan gilisztát eszik majd a gyerek!

A YouTube-os internetes kihívások úgy söpörnek végig az iskolákon, mint az influenzajárvány, hiszen ki ne reménykedne benne, hogy pont az ő videóját kapják fel és nézik meg milliónyian. Mi szülők általában utolsóként értesülünk róla, mi épp a menő.

De ha szeretné tudni, mi várható, akkor itt a következő, ez pedig a gumicukor vs valódi dolog kihívás. Nagyon egyszerű, két ember kell hozzá, akik elé letakart tálakat tesznek párosával, egyik alatt a gumicukor van, másik alatt a valódi dolog. Nem hangzik nagyon rossznak, ha kólás, cseresznyés vagy hamburger alakú gumicukorra gondolunk. Csakhogy van békás, gilisztás és bajuszformájú is. És van, aki ezeket tényleg megeszi. Mármint az igazit.

Ha úgy gondolja, a gyerek tényleg belevág ebbe, lehet, hogy érdemes szólni neki, hogy sokan szárított kukacokkal és megsütött békacombbal vágtak bele, nem biztos, hogy tényleg érdemes a szájába tömni egy marék gilisztát. (nagy sóhaj: ilyenkor tényleg úgy érezzük magunkat, mintha velünk forgatnák az "elders react" sorozatot.)

És persze van, aki még ebben is megtalálja a cukiságot, és képes új barátokat szerezni:

Oszd meg másokkal is!
Mustra