Heti gonosz: nevessünk kétségbeesett gyerekeken

Jimmy Kimmel a népszerű TV műsorvezető és humorista már hosszú évek óta trollkodik a gyerekekkel, és úgy látszik, hogy nem tud kifogyni az ötletekből. A legnagyobb favorit talán az volt, amikor a gyerekek karácsonyi ajándék helyett banánt, félig megevett szendvicset és ehhez hasonló hasznos meglepetéseket kaptak. Természetesen a Halloween sem maradhat ki.

A népszerű humorista nem kíméli a gyerekeket, már hatodik éve kér meg szülőket, hogy hazudják azt a gyerekeiknek: idén nincs halloweeni édesség, ugyanis  apa és anya mindet befalta.

Azt gondolnánk, hogy nincs új a nap alatt, de a gyerekek reakciói ezúttal is szórakoztatóak, még ha nagyjából ugyanazok is, mint a korábbi években: van, aki dührohamot kap, vagy aki szívet tépően zokog, és van olyan is, aki felnőtt módján, hűvös eleganciával viseli a tragikus hírt.

Nem szép dolog a gyerekek nyomorán röhögni, de megmutattuk ezeket jó pár gyereknek is, akik szintén viccesnek találták, főleg a látványosan kivitelezett hanyattesős reakciókat, vagy azt, amikor a gyerek először alaposan végiggondolja a lehetőségeket, aztán úgy dönt, hogy a fejhangú visítós sírás lesz a megfelelő, és bele is kezd, jó pár másodperc késéssel.

És hogy ne lehessen álszentséggel vádolni, idén egy újdonság is van a műfajban, Jimmy Kimmel kislánya ugyanis két éves lett, gyűjtött cukorkát, és persze megtudta, hogy az apja megette az összeset. Ebben a videóban Jimmy Kimmel két éves kislányát láthatják akit egyébként sokkal jobban érdekel az, lesz-e még palacsinta, mint az, hogy mi lett az édességgel. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra