Heti menő videó: az apa, aki rögtönaltat

Tudja mit csinál egy zenéhez értő családfő, ha a gyereke nehezen tud elaludni? Zongorázik neki egy kicsit. Legalábbis David Motola így tett, amikor kisfiának, az öt hónapos Samuelnek problémái voltak az elalvással. A három gyerekes amerikai apuka megelégelte, hogy a gyerek csak vergődik ahelyett, hogy elaludna  – így hát kezébe vette az irányítást, szó szerint. Berakta egy kenguruba a gyereket, leült vele a zongora elé, jött a homlok puszi és az altató. Már az első billentyű leütése után elkezd ásítani a gyerek, és alig pár másodperc zongorázás után mély álomba zuhan.

 „Soha nem próbáltam ezt előtte, nem is voltam benne igazán biztos, hogy működni fog. Borzasztóan örültem, hogy sikerült, ahogyan a feleségem is. Boldog anya, boldog élet.” – mondta a Today-nek Motola. 

Még csak két hete van fent a videó a Facebookon, de már több, mint 37 milliószor nézték meg. Nem semmi, ha így folytatják tovább, muszáj lesz kiadnia egy albumot a rajongóknak, indítania egy Youtube csatornát és bezsebelni a rengeteg pénzt. De amíg az album meg nem jelenik, nyugodtan letöltheti ezt az egy számot is, 1,49 amerikai dollárért (410 forint), ami tényleg piskóta ha egy pillanat alatt elalszik a gyerek ezt hallgatva. És, hogy még tökéletesebb legyen a sztori, a befolyt összeget Motola félreteszi a gyerekei tanulmányaira. Büszke lehet a négyéves Isaac, a kétéves Ezra és bébi Samuel, hogy ilyen apukájuk van.

Nem is tudjuk eldönteni, hogy a baba cukibb-e aki a zongora második leütésénél már ásít, vagy a favágószexuális apuka, aki nem mellékesen ért a zenéhez is.

És akkor se lepődjön meg, ha a zene ismerősnek tűnik, nyilván már ön is hallotta, csak éppen nem ebben a verzióban.

„Saját dallamaimat pakoltam az eredeti altatóhoz, mivel nem tudok kottát olvasni. Hallás után játszottam és beleraktam, ami a szívemben volt.”

És, hogy ne maradjon le az eredetiről sem, itt van az is:

Oszd meg másokkal is!
Mustra