Egy bolt különlegességre vágyó kisiskolásoknak

Milyen menő lenne, ha idén a gyerek választhatná ki, melyik cukimuki mintájú füzetet vigye a suliba! Hogy ez lehetséges, akkor derült ki, amikor megnéztük azUgró Egér elnevezésű, mondjuk így, "pop-up jellegű" boltot a Két Egér könyvesbolt galériáján. A "mondjuk" annak szól, hogy a létező könyvesbolt emeletén most időszakosan berendeztek egy kisebb papírboltot, ahová mindaz került, ami az iskolába induláshoz kell. Szerencsére se Violettás táska, sem szuperhősős tolltartó, de van helyette mindenféle nagyon kedves dolog, ami persze lehet, hogy nekünk szülőknek tetszik jobban... 

A kínálat hazai dizájnerektől származik, kis szériában készülnek az egyes tárgyak, bár vannak köztük olyanok, melyek már visszaköszöntek más helyeken is. Ennek ellenére, ha lenne egy kisebb gyerek a háztartásban, akkor simán ide vinném, annyira helyes dolgokat lehet kapni. A füzetek egyedi kötése csak egy kis extra, bármilyet is kér a tanító néni, ők vállalják a borítócserét, és máris miénk lesz a suli legmenőbb füzete. Ráadásul akár egyet is bekötnek, de többnek is örülnek. Kattintsa végig a galériát, és szaladjon, ha tetszik a felhozatal! 

Ugróegér

 2015. augusztus 24  és szeptember 12 között, a Két Egér Könyesbolt (1092 Budapest, Ráday utca 20.) galériáján – amíg a készlet tart.

Nyitva tartás: hétköznap 10-től este 8-ig, szombaton 10-től este 6-ig.

Oszd meg másokkal is!
Mustra