Minden babából lehet szuperhős!

Egy ausztrál blogger anyuka, Rebecca Millar teljesen kiborult, amikor azzal szembesült, hogy három éves kislányának csak 80 ausztrál dollár (17 ezer forint) körüli áron talál babát a Bosszúállók című rajzfilmből - adta hírül a Daily Dot. Millar ezért úgy döntött, hogy nem foglalkozik a Marvel babáival, hiszen nagyon gyakran a cég nem is dob piacra a női hősöket, vagy csak limitált példányszámban. 

Fogott hát néhány olcsó játékot, és átfestette őket úgy, hogy most már bátran lehet őket Bosszúállók babának nevezni. Millar lánya nagy Fekete Özvegy rajongó, ezért aztán őt készítette el neki a blogger, és a lépéseket természetesen meg is osztotta a világgal. Valamivel később vette észre, hogy rengetegen rebloggolták a GirlsLikeMarvelToo hashtaggel, ezért úgy döntött, hogy nem hagy fel jó szokásával, és elkészíti a többi szuperhőst is. 

The making of Batwoman

Posted by Geek Grrls Dolls on Wednesday, July 1, 2015

Kéne?

Millar olyan babákat hozott így létre, mint Gamora A galaxis őrzőiből, de csinált egy Batwomant is, sőt egy csomó karakter elkészített a Star Trekből, olyanokat is mint Janeway kapitány, Hét Kilenced vagy Uhura főhadnagy

Természetesen az ausztrál anyuka már eladott párat a babáiból, de továbbra is arra próbálja biztatni a szülőket, hogy készítsék el maguk a szuperhősöket, és tapasztalataikat osszák meg a neten. Ezzel remélik arra is felhívják a figyelmet, hogy a cégek járjanak el körültekintőbben a piacra dobott (vagy nem dobott) termékeikkel kapcsolatban. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra