Kvíz: tudja követni a kamasz zenei ízlését?

Bevallom őszintén, harmic felett kitettem a megtelt táblát, és nem voltam hajlandó az aktuális slágereket magamévá tenni. Maradt a Nirvana, a Metallica és a jó öreg AC/DC a kedvenc, és mostanra már nem győzöm követni, kitől is mit hallgatnak a srácaim.

Nemrégiben viszont egy-egy listát tettek az asztalomra azzal a kéréssel, hogy keressem meg és írjam ki nekik a felsorolt számokat, így akaratlanul is szembesülnöm kellett a mai fiatalok zenei ízlésével. Az alábbi dalokból kiképzés nélkül nekem mindössze egyet sikerült beazonosítanom, lássuk, olvasóink hogyan oldják meg az ennek kapcsán összeállított kvízjátékunkat! 

shutterstock 226539883

Megadtuk a szám címét, még bele is hallgathat, utána pedig találja ki az előadó nevét! Igazán kemény arcok (és fülhallgató nélkül munkahelyről netezők) anélkül is találgathatnak, hogy meghallgatnák a bejátszásokat.

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra