Az ön gyereke sem érti, hogy leég a napon?

Óriási vita bontakozott ki a szerkesztőségben, hogy vajon megérett-e a világ a pusztulásra, vagy zseniális ötlet a Nivea igazán kreatív(?), hiánypótló(?) babája, amit nemrég dobtak piacra azért, hogy önnek, kedves szülő, könnyebb legyen az élete. Erre a hírre a designtaxi-n találtunk.

4

Az ön gyereke érti, hogy leéghet a bőre?

Arról van szó, hogy itt a nyár, és marha jó lenne, minél több Nivea napkrémet eladni, ezért aztán csináltak egy műanyag babát, ami vizuális úton magyarázza el gyerekének, amire ön nem képes: hogy leéghet a napon. 

Komolyan! A cég UV-érzékeny babáit Rio de Janeiro strandjain vetették be, ahol előszeretettel mutogatják a gyerekeknek, mennyi kellemetlenséget is tud okozni a leégő bőr. Ezt a kellemetlenséget a baba pirossá váló bőre szemlélteti, ami azonban, ha bekenjük krémmel máris visszanyeri eredeti hófehérségét. Arról nem szól a hír, piacra dobnak-e bőrrák-editiont, ami szerintünk a notoriusan leégő babákon jelenhetne meg. Azt sem tudjuk, reagál-e a baba más márkájú naptejre.

Minderre cukiságfaktorban bővelkedő kétperces reklámfilmet is ráhúztak, így most már ha nem érti meg a gyerek, hogy miért fontos, hogy bekenjék a bőrét elég csak előhúzni a Niveababát (fiú és lány verzióban egyaránt kapható), kirakni a napra, majd megfenyegetni a büdös kölköt, hogy ő is így fog kinézni, ha nem keni magát serényen. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra