Világsiker lett a babanormalizáló anyuka

Mindig is szeretett babákkal játszani, és ez felnőttkorában is megmaradt: vonzódott a használt, elnyűtt játékokhoz, úgy érezte, szeretne nekik új életet adni. Először annyinak cikinek érezte, hogy felnőttként babázik, hogy csak titokban foglalkozott ezzel, amikor senki nem volt otthon. Lemosta a műanyag arcokról a rémes sminkeket, és új külsőt adott a babáknak.

Sonia Singh, a Tasmániában élő anya mostanra híres lett, de nem szeretne ebből nagyüzemet csinálni. Azt mondja, ő nem egy játékgyártó, viszont, ha egy nagy játékcég úgy gondolná, hogy jó ötlet lenne ilyen természetesebb külsejű babákat gyártani, "az jó dolog lenne".

Sonia a természetellenesen sminkelt babákról lemossa a sminket (sőt, valójában a teljes arcot), aztán akrikfestékkel új arcokat ad nekik. Sokszor a hajat is a babához igazítja, ha a karakter úgy kívánja, aprólékosan eltünteti a rémes szőke melírt, máskor pedig nem átall akár kicsit kiálló fogakat festeni, de van olyan baba is, akinek pont kiesett az egyik első metszőfoga.

Még a ruhatárukat is lecseréli, édesanyja köt új szetteket, így a játékok sokkal fiatalabbnak, normálisabbnak és kevésbé ribancosnak tűnnek. A videóban egy kislány ezt úgy fogalmazta meg, hogy az átalakulás után olyan a baba, mint aki valóban vele egyidős, akivel lehet játszani.

Singh eleinte hobbiból mentette meg a ronda, használt, és sokszor összefirkált Bratzokat, ám most már a világ minden táján akadnak rajongói. A férje biztatására ugyanis eleinte egy-egy képet posztolt a Facebookra, az ismerősöktől kapott visszajelzések hatására pedig külön oldalt is indított, ahol bemutatja a rehabilitációs folyamatot és a végeredményt.

Nem is kérdés, melyiket választanánk, a rehabilitált babák egyszerűen cukik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra