Ne dobd ki! Számítunk rád!

Az elmúlt pár hónapban többször is olvashattatok felhívást a Porontyon a Lea Otthonról. Először Novodomszky Éva írt arról, miért fontos neki a hely, majd mi szerveztünk gyűjtést – az érkezett dolgokért külön köszönet! Most újra nekik gyűjtünk, ezúttal viszont megkértük az Otthon vezetőjét, írja össze, mire van még szükségük az otthonban élő és onnan éppen gyermekükkel kikerülő anyáknak és csecsemőiknek.

A felhívás keretein belül a Poronty egy légzésfigyelővel járul hozzá az Otthon anyáinak nyugodt éjszakáihoz.

A lista:

- tartós élelmiszer
- tisztítószerek
- tisztálkodási szerek
- babaápolási cikkek
- biztonsági gyermekülés (különösen 9 kg feletti)
- tápszer, bébiétel
- pelenka
- babakocsi
- vitaminok, általános gyógyszerek, elsősegély-felszerelések
- etetőszék
- gyerekheverő, ifjúsági ágy
- háztartási kisgépek (porszívó, vasaló, varrógép, vízforraló, turmixgép stb.)
- mellszívó
- légzésfigyelő

Ha ezek közül bármelyikből van neked otthon, de már nem kell, vagy csak maradt a nyaralási pénzből és szívesen segítenél, kérlek küldd el a dolgokat "Poronty gyűjtés – Lea Otthon" felirattal ellátva a Dívány.hu szerkesztőségébe (1033 Budapest, Flórián tér 1.) 2011. szeptember 9-ig, és mi kiszállítjuk a dolgokat, sőt, dokumentáljuk is az átadást.

Az Otthon lakói nevében is köszönjük a segítséget!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.