A 3 legjobb Karib-tenger kalózai játék: INGYEN

Itt van A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, a gyerekeket meg nyilván megint elkapja majd a kalózláz. Szerencsére akkor is lehetsz jó anya, ha nem vagy szuperkreatív, csak van egy klassz nyomtatód.

Töltsd le, nyomtasd ki, vágd körbe! A legjobb cuccok a neten: válogatás.

1. Maszkok

Ennél egyszerűbben nem is tudnánk megörvendeztetni a kiskalózokat. Katt a letöltés gombra, PDF-ben lejön az egész, utána már csak egy jobb nyomtató és vastagabb papír kell, és kész is van a maszk.

2. Színezők

Minden napra egy oldal - vagy amennyit akar a gyerek. Ehhez még színes nyomtató sem kell, az egyes oldalak egyenként letölthetők gif formátumban, csak kinyomtatod, színes cerkát vagy zsírkrétát adsz a poronty kezébe, és máris nyertél egy nyugisabb órát - és még te leszel a jó fej!

3. A mindent vivő teljes szett

Ha letöltesz innen egyetlen PDF fájlt,  hetekre boldoggá teszed a gyereked! Van benne részletgazdag maszk, pontösszekötős- és  labirintusjáték és kilincsre akasztható kártyák is. És ez is ingyen van!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.